neljapäev, 24. märts 2011

Are koolis saab ZUMBAT tantsida

Zumba on emotsionaalne tantsuline fitnessprogramm. Iga tants on Zumba programmis üles ehitatud kolmele või neljale kergesti järgitavale põhiliikumisele, millele lisatakse erinevatele tantsudele iseloomulikke ning fitnesselemente. ZUMBA tunnine treeningprogramm sisaldab peaaegu kõikide tuntud ja vähemtuntud ladina-ameerika tantsude, lisaks kõhutantsu, hip-hopi, tango jt. tantsude elemente ning kogu treening kulgeb 10-15 erineva tantsuloo saatel, kiirete ja aeglasemate rütmide vaheldudes. Samal ajal lisatakse märkamatult lihaskoormust tõstvaid aeroobikaelemente, mida vastavalt treeningul osaleja soovile võib ka ära jätta, jätkates ainult tantsulise liikumisega. Sõltuvalt treeningtunnis osalemise intensiivsusest on kaotatud kilokalorite hulk 500 kuni 1000.
ZUMBA sobib KÕIGILE, ka neile, kes pole varem tantsu või aeroobikaga kokku puutunud. Vastukaaluks meil välja kujunenud arvamusele, et aeroobika on rohkem naiste pärusmaa, saame väita mujal maailmas toimuva põhjal, et see programm sobib ka MEESTELE.
Mida Zumba tundi kaasa võtta? Vett, vett ja veelkord vett! Sa vajad seda kindlasti!!! Riietus  vaba, tähtis on mugavus, kuid  kindlasti kerge, sest treeningu tõhususe tõttu on higieritus väga suur.Jalanõud sportlikud, soovitavalt mitte väga jäiga tallaga.
Zumba tund on PIDU, mitte lihtsalt kuiv treening! Pärast tundi valdav seletamatu  ÕNNETUNNE pühib masenduse ja muremõtted ning aitab teil sõlmida rahu iseenda ja teistega.
NELJAPÄEVITI KELL 19.45 ARE PÕHIKOOLIS . Hind 3 eurot kord. Treener Marge Rull

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar