esmaspäev, 20. juuni 2011

SUVEMÄNGUD LÕPPENUD: MEDALID KAELA RIPUTATUD, KARIKAD KAPPI ISTUTATUD

Pühapäeval lõppesid 50. Pärnumaa suvemängud, kust võtsid osa suurema osa maakonna omavalitsustest. Suvemängude eesmärgiks on elanikkonna liikumisharjumuste kujundamine ning parimate selgitamine nii individuaalselt kui võistkondlikult kokku 13 distsipliinis – juba eelnevalt selgitati paremad jooksukrossis, orienteerumises ja juhtkonna mitmevõistluses, nädalavahetusel  viidi läbi  jahilaskmine, kergejõustik, võrkpall nii meestele kui naistele, petank, perekonna mitmevõistlus, köievedu, noorte jalgpall, rulluisutamine ning uudisalana üha enam populaarsust koguv disc-golf. www.psl.ee

Kuna selle aasta võistlused langesid kokku koolide lõpupidudega oli ka osalejad vähem. Vaatamata sellele jäi Arel esindamata ainult naiste võrkpall, köievedu  ja orienteerumine.  Are vald kuulus väikevaldade arvestusse, kus üldkokkuvõttes saavutasime 2. koha! Õnnitlused kõigile tublidele sportlastele! Loe pikemalt valla lehest.
Pildid Are valla rulluisutajad 3. koht!
Lisanna Hein, Eve Hiiemäe, Kristel Lusik, Birgit Rebane, Kaja Rebane, Terje Võsumets, Ott Võsumets, Aelika Kurgmann (pildilt puudub rulliäss Toivo Võsumets).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar