reede, 6. jaanuar 2012

HEA EESTIMAA INIMENE! TEE OMA ELU MUGAVAKS JA OSALE E-LOENDUSEL

2011. aasta rahva ja eluruumide loendusel on Eestimaa inimestel  esimest korda antud hea võimalus - loendada end interneti kaudu. Loendusankeeti saab täita mis iganes ajal (hommikul, päeval või öötundidel) ja kohas (kodus, tööl või raamatukogus) täpselt siis, kui endale kõige sobivam. Korrektselt ja lõpuni täidetud ankeedi korral ei tule loendaja teie kodu külastama.
E‑loenduse periood on 31. detsember 2011 ‑ 31. jaanuar 2012. Täita tuleb küsimustik enda, oma leibkonna ja eluruumide kohta spetsiaalses e‑loenduse keskkonnas. Selle leiad aadressilt http://www.rel2011.ee/. Ankeet on varustatud abistavate juhenditega. See on lihtne!
Vajaduse korral saab küsida abi klienditoe telefonilt 625 9100  või e‑posti teel aadressilt klienditugi@stat.ee.
Soovijatel on võimalik tutvuda ka e‑loenduse juhendiga aadressil http://www.stat.ee/58580.
E‑loendusel osalemiseks ei pea teil olema endal kodus arvutit ja internetiühendust. Küsimustiku võib täita ka avalikus internetipunktis, tööl, koolis, sõbra juures või näiteks lähimas raamatukogus. Ankeedi pooleli jätmisel on hiljem võimalik uuesti sisse logida ja jätkata sealt, kus ankeetide täitmine viimati katkes.
E‑ankeedi täitmise ainsaks eelduseks on ID-kaardi, Mobiil-ID,või internetipanga koodide olemasolu, sest loenduskeskkonda sisenemiseks peab isik end tuvastama. Valmis peavad olema vaadatud ka enda ning kõigi loendatavate leibkonnaliikmete isikukoodid.
Öeldakse, et üks pilt ütleb rohkem kui sada sõna.Loendus on pilt meie riigist ja tema elanikest.Ainult siis, kui pildil on iga Eestis elav elanik, võime kindlalt öelda IGAÜKS LOEB!
Loenda ennast ise: http://www.rel2011.ee/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar