esmaspäev, 13. veebruar 2012

REIU-RAEKÜLA SUUSARETK 2012



Kõiki suusasõpru oodatakse 18. veebruaril Reiu Puhkekeskusesse, kus kell 12 antakse start  traditsioonilisele Reiu-Raeküla Suusaretkele. Osalema on oodatud nii klassika- kui vabastiili harrastajad. Distantsi pikkus on samuti igal suusatajal võimalik ise valida – 1,5-tunnise ajalimiidi sees võib iga spordisõber valida just endale sobiva rajapikkuse. Tähistatud on ca 7 km pikkune ring, mis kulgeb mööda Reiu-Raeküla klassikalist 5 km rada + 2 km valgustatud rada.

Korraldajad soovivad pakkuda erineva ettevalmistuse, varustuse ja vanusega inimestele sportlikku ning tervislikku meelelahutust ning seetõttu ei ole oluline ka metsas kulgemise tempo. Igalühel on võimalik sõita just enda võimetele vastava kiirusega ning nautida Raeküla männiku radasid. Küll aga oodatakse kõiki osalejaid hiljemalt kell 13:30 tagasi Reiu Puhkekeskusesse, kus ootab soe jook, soovijaile soodne pesemisvõimalus ning toimub loosiauhindade väljaloosimine. Muuhulgas autasustatakse ka aktiivsemat kooli (arvestus alates 10 õpilasest). Reiu Puhkekeskus on aga omaltpoolt välja pannud retke peaauhinna, milleks on tasuta saun seltskonnale.

Kohal on Hawai Expressi spetsialistid, kes soovijaile sümboolse tasu eest suusamäärimise abi pakuvad. Kes suusarajale minna ei plaani, võib talverõõme nautida aga stardi- ja finišipaiga kõrval asuval kelgumäel. Reiu Puhkekeskuse kohvik pakub sooja suppi ja muudki paremat. Suusarahva meeleolu hoiab uute ja väga uute hittidega üleval DJ Lenz Ise.

Retkel osalemine on eelregistreerimisel kuni 12.aastastele lastele ja pensionäridele 1 €, teistele 2 €. Kohapeal registreerimisel tuleks kuni 12.aastastel lastel ja pensionäridel arvestada 2€, teistel 3€ osalustasuga. Eelregistreerida saab internetiaadressil: www.reiupuhkekeskus.ee, kuni 17. veebruar kell 18:00. 18. veebruaril on võimalik kohapeal registreerida kell 11:00 – 11:45.

2012. aasta Reiu-Raeküla Suusaretke korraldavad Reiu Puhkekeskus, Pärnumaa Spordiliit ja Pärnu Kahe Silla klubi koostöös toetajatega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar