esmaspäev, 27. august 2012

Tarbijakaitseamet hoiatab


Palume Teil hoiatada oma haldusüksuse elanikke firmade Veekvaliteet OÜ ja Kvaliteetvesi OÜ eest.
Ettevõtted tegelevad veepuhastussüsteemide koduuksemüügiga ja püüavad tarbijate eluruumidesse siseneda erinevatel ettekäänetel, näiteks kraanivee kvaliteedi kontrollimiseks. Seejärel pakutakse aga veefiltri, -puhastussüsteemi paigaldamist, mis maksab sadu eurosid. Kuigi koduuksemüügi puhul annab seadus tarbijatele õiguse lepingu üle rahulikult järele mõelda ja sellest 14 päeva jooksul ilma põhjendusi esitamata taganeda, võib nimetatud firmade puhul kaubast loobumine ja makstud raha tagasisaamine osutuda keeruliseks protsessiks. Meedia vahendatud info järgi on firmad praegu tegutsemas Tartumaal, Harjumaal Harku vallas ning Lääne-Virumaal Kunda linnas. Välistatud ei ole ka muud piirkonnad.
SEETÕTTU PALUME TEIL OMA ELANIKELE EDASTADA JÄRGNEV TEADE:
Hoiatus!
Tarbijakaitseamet hoiatab ettevõtete Veekvaliteet OÜ ja Kvaliteetvesi OÜ eest. Ettevõtted tegelevad veepuhastussüsteemide koduuksemüügiga ja püüavad tarbijate eluruumidesse siseneda erinevatel ettekäänetel, näiteks kraanivee kvaliteedi kontrollimiseks. Seejärel pakutakse aga veefiltri, -puhastussüsteemi paigaldamist, mis maksab sadu eurosid. Kuigi koduuksemüügi puhul annab seadus tarbijatele õiguse lepingu üle rahulikult järele mõelda ja sellest 14 päeva jooksul ilma põhjendusi esitamata taganeda, võib nimetatud firmade puhul kaubast loobumine ja makstud raha tagasisaamine osutuda keeruliseks protsessiks.
Kui teil ei ole ühest soovi Veekvaliteet OÜ ja Kvaliteetvesi OÜ tooteid osta, keelduge esitlusest kindlalt ning ärge laske ettevõtete esindajaid oma eluruumidesse!

Tarbijakaitseameti nõuandetelefon: 1330 või 6 201 707

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar