teisipäev, 4. jaanuar 2011

19.12 "PÄÄSUSILMAD" KLUBIS

Jõulukuu esimesel kuupäeval sai teoks meie ammune unistus - sündis Are pensionäride ajaviite klubi "Pääsusilmad".
Esimesele kokkusaamisele tuli kohale 19 pensionäri. Valisime endi hulgast inimesed, kes hakkavad asja eest vedama, sest kus seda nalja ikka saab, kui ise ei tee. Nii sündiski juhatus, kuhu kuuluvad president Maie, asepresident Elle A, teller Elle T ja nõunik Heli.Toimkonda kuuluvad kõik, kes sel päeval kohale tulevad. Plaanis on hakata koos käima igas kuus II kolmapäeval algusega kell 12:00.
Esimene ühisüritus toimuski juba 19. detsembril, kui  „Pääsusilmade“ tegevusest sai Pärivere klubi piparkoogilõhna täis. Valmistati laste jõulupeoks maitsvaid ja värvilisi piparkooke. Ühed vehkisid taignarulliga, teised  vormisid ilusaid kujukesi välja, kolmandad tegid piparkookidele kirjud mustrid peale. Peale küpsetamist istusime kõik koos teelauas ja maitsesime piparkooke, ning sõime marineeritud räimi, mis Mare oli kodunt kaasa toonud. Mare õpetas meile veel salvrätikutest toredaid ja kohevaid lumepallikesi tegema, mida on tore jõulukuuse otsa riputada.
Oli tore koos istuda ja mõnusat juttu puhuda. Loodame, et kõik, kes sellel pühapäeval üritusest osa võtsid, jäid rahule. Lastele jõulupeoks – HEAD ISU!
Need, kes esimesel korral tulla ei saanud, ootame teid 12. jaanuaril 2011. a. Kohtumiseni!
 
Soovin kõigile rahulikke jõule ja häid kordaminekuid uuel aastal!                                          Heli Tõrva

Piparkoogiteost näed pilte siit (parool pipar)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar