teisipäev, 4. jaanuar 2011

25.12 JÜRI TALU LUMERADA

Jõulud möödusid Eestimaal taas suure lumetuisu tähe all. Kuid Murru küla Jüri talu peremees Kaupo Puust oli enne jõule lubanud korraldada oma talu põldudel lumeraja võistluse ja vaatamata ilmale ei jätnud ta jonni. Mis lubatud, peab toimuma. Peale oma talu tehnika oli suureks abiks ka Jaan Prints.
Sõitjaid kogunes päris palju, peamiselt ümbruskonna külade meesterahvad. Võistlusklassid olid esivedu, tagavedu, naised ja noored. Nalja sai palju, sest nii mõnigi kaotas auto üle kontrolli ja pidi Jaanus Arenbergi abiga rajalt ära pukseeritama. Kuid lõppkokkuvõttes said kõik ajad kirja ja jäid päevaga rahule.
Autasustamine toimus Suigu Seltsimajas, kus oli ka fotonäituse "Toyota tiimi tegemised" avamine. Näituse pani üles Kaupo Puust (pildil). Aitäh suure töö eest selle kõige korraldamisel!
Kuna fotograafil on pisike auto, mis ootas, kui valla traktorid teid puhtamaks lükkavad, siis lumerajalt eriti palju pilte pole. Rohkem on seltsimaja saalist autasustamiselt. Pilte näed siit (parool lumerada)
Kui ilm lubab, siis toimub sel aastal ka Saue talu lumeraja võistlus. Jälgige reklaami.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar