neljapäev, 2. juuni 2011

NOORED, SUVEKS TÖÖLE HALINGA OSAÜHINGUSSE

On algamas suvi ja OÜ Halinga on ka sellel suvel valmis tööle võtma lapsi ja noori, kellel on huvi suvel raha teenida.
Loetelus on tööd ja tegemised, milles me abi ootame:
kivide koristamisne, siloaukude koristamine, silovirnade katmine, karjamaaaedade koristamine, paljud erinevaid heakorratööd.

Tublimatel on võimalus töötada farmides ja kätt saab proovida traktoriroolis.
Tööle saamiseks on mõned tähelepanekud ja meeldetuletused, mis on samad, mis kehtisid ka möödunud suvel.
Tihti otsivad oma lastele tööd just isad-emad, aga meie tahe on, et laps otsib ja teeb seda ise. Miks see on nii? Tihti ei ole suudetud noorele inimesele selgeks teha, et suvine töö on kohustus, kus TULEB TÖÖL KÄIA ja TÖÖD TEHA!

Tööle kandideerides peab arvestama vähemalt 2-nädalase töötsükliga, kus on tarvis tööle tulla igal hommikul ja seda 10-15 päeva ja sellepärast on selline töö ka kohustus lapsevanemale. Kuna me ei korralda lihtsalt laste vabaaja sisustamist, vaid me ootame töölt ka  tulemusi, siis tuleks tõsiselt kaaluda tööle kandideerimist.  Näiteks töö farmis on graafiku alusel ja farmis tuleb töötada laupäeval-pühapäeval ja ka riiklikul pühal.
Arvestada tuleb sellega, et paljud tööd on sellised, kus puudub pidev kontroll ja sundimine, seega peaks olema natuke iseseisvust ja kohusetunnet.
Juhime tähelepanu sellele, et meil on töö juures karm kord, keegi ei hakka ninnu-nännutama, kedagi ei hakata paluma ja veenma.
Tööjuures tuleb teha seda mida vaja ja kästakse. Seda mida tehakse, tehakse korralikult. Tööaeg on töö tegemiseks.
Kandideerima oodatud poisid ja tüdrukud vanuses 12 eluaastat ja vanemad.
Kirjutage endast lühike CV ja saatke aadressil OÜ Halinga, Halinga vald, Pärnumaa 87201  või aadressil raul@halinga.ee märksõna “SUVEL TÖÖLE”

OÜ Halinga
Raul Peetson

1 kommentaar:

  1. Tere.Minu nimi on Jaanika.Olen 15 aastane ja maatööga natuke kokku puutunud.Sooviksin tulla ja proovida kas saan hakkama...tööd ma ei karda.Olen rõõmsameelne ja abivalmis.

    VastaKustuta