teisipäev, 27. september 2011

VALLALEHTE LISAKS

Toimetaja apsaka tõttu on seekordest lehest välja jäänud Suigu Raamatukogu raamatupäevade info. Vabandused lehelugejate ees. Lehe netiversioonis on see olemas ja lisaks toome selle ära ka siin ....

Raamatukogupäevad Suigu raamatukogus.
2011. aasta raamatukogupäevade moto on „Kohtume raamatukogus:“ Esmapilgul üsna üldine, aga samas palju võimalusi pakkuv mõte raamatukogust kui keskkonnast, mis saab ennast tutvustada paljude erinevate tahkude kaudu.
Suigu raamatukogus on plaanis  järgnevad üritused:
20. oktoobril toimub ettelugemispäev Suigu LAK lastele, kõik lapsed on oodatud  raamatukokku,  kus  loeme ja vaatame raamatuid.
17.-27. oktoobrini on raamatukogus välja pandud mahakantud ajakirjad ja raamatud.  Neid saab vastavalt soovile kaasa võtta. Ajakirju on pakkumisel erinevaid, kaasa saab võtta nii aastakäikudena, kui üksiknumbritena. Põhimõte on, kes ees-see mees. Aastakäikude soovijatel paluks kindlasti esimestel päevadel kohal olla.
23. oktoobril on  Eesti raamatu päev,  selle päeva tähistamiseks panen juba oktoobri algul välja Suigu lugejatele aegade jooksul enim loetud Eesti kirjanike teoseid.
25. oktoober on infokirjaoskuse päev. Kõik huvilised on oodatud raamatukogusse, et tutvuda erinevate võimalustega, mida elektroonilisse keskkonda elu kergemaks tegemiseks on toodetud ja kõigile vabalt kasutatav.

Viiu Tamla

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar