reede, 3. veebruar 2012

Lääne Päästekeskuse operatiivinfo

Pärnumaa:
2. veebruaril kell 18.34 teatati, et Sauga vallas Nurme külas põleb garaaž. Päästjate saabudes selgus, et põles angaar mõõtmetega 10x50m, päästjad kustutasid põlengu ning avasid tulepesade otsimiseks katusekonstruktsioonid. Põlengus sai kannatada angaari otsasein 20 m2 ulatuses ja katusekonstruktsioone avati 12 m2 ulatuses. Hoones olnud masinad tõid omanikud välja ja need tules kannatada ei saanud.
2. veebruaril kell 16.51 sai Häirekeskus teate, et Sauga vallas Eametsa külas tuleb suvila katuse alt suitsu. Päästjate saabudes põles kahekorruseline puitmaja katus, päästjad kustutasid põlengu. Inimesed põlengus kannatada ei saanud.
2. veebruaril kell 16.27 teatati liiklusõnnetusest Pärnu linnas Riia maanteel. Kokku olid põrganud kaks masinat, üks kannatanu anti üle kiirabile. Päästjad eemaldasid süttimisohu vältimiseks auto akult juhtmed ning vabastasid tee liikluseks.
2. veebruaril kell 15.42 sai Häirekeskus teate, et Are vallas Suigu külas on seltsimaja katlamajas põleng. Päästjate saabudes põlengut ei tuvastatud, tegemist oli läbipõlenud ja suitseva korstnaotsaga.
2. veebruaril kell 15.05 teatati põlevast sõiduautost Pärnu linnas Sambla tänaval. Päästjate saabudes selgus, et auto mootoriruumis oli toimunud põleng, mille omanik oli kustutanud lumega, päästjad kontrollisid masina üle. Põlenud olid mootori kummi ja plastikosad, kahjustada sai ka kapoti värvkate. Arvatav tulekahju tekkepõhjustaja oli elektriline mootorisoojendaja.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar