neljapäev, 31. mai 2012

Judokate hooaja edukas lõpp


Are judokad teenisid Kuressaare lahtistelt hõbeda ja pronksi
Pühapäeval 27.05.2012.a. toimusid Kuressaare lahtised meistrivõistlused, kus võistlustulle astusid ühtekokku 102 judopoissi ja tüdrukut.
Are judokatest sai parima tulemusega hakkama Reimo Ruul, kes võistles kuni 50 kg kaaluvate poiste seas. Neli kindlat matśivõitu teeninud 43 kg kaaluv Reimo ei suutnud seekord veel raskemat finaalvastast alistada, kuid kokkuvõttes igati korralik teine koht.
Suurimate lootustega astusid võistlustulle Silver Teearu ja oma kehakaalu Eesti kolmas Joonas Lauri. Silver teenis kolm matśivõitu, kuid kaotas poolfinaalis kogenud judokale ning kokkuvõttes kolmas koht.  Kuna korraldajad alustasid kehakaaluga kuni 30 kg, pidid Are judokad Joonas Lauri ja Markus Steinberg maadlema endast raskemate ja kaks aastat vanemate judopoistega. Joonas teenis küll kaks matśivõitu, kuid kaotas lisaajal otsustava pronksmedali kohtumise ning pidi seekord leppima viienda kohaga.  Samas kehakaalus maadelnud Marcus Rannamägi ja Markus Steinberg piirdusid seekord eelringidega.
Samuti oli ebavõrdses seisus võrreldes oma vastastega 32 kg kaaluv Renno Räim, kes pidi maadlema endast 4 kg raskemate ja vanemate judokatega. Renno teenis küll ühe kindla võidu, kuid samuti jäi otsustavas pronksmedali kohtumises napilt alla tugevale saarlasele.
Judoklubi Samurai teenis antud võistlustelt kokku 11 medalit ja kokkuvõttes andis see klubide arvestuses kõrge teise koha.
Are judokatel on läinud esimesel aastal erakordselt hästi, võistlustel osalenud judokatest on kõik vähemalt korra jõudnud esikolmikusse.  Esimese hooaja silmapaistvamaks tulemuseks võib pidada Joonas Lauri pronksmedali võitmist Eesti Meistrivõistlustelt.
Are judokatel algab suvepuhkus treeningutest alates sellest nädalast ning sügisel jätkame tänu Are Vallavalitsusele judotreeningutega juba septembrist.

Judoklubi Samurai treener,
Asko Looga

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar