laupäev, 1. juuni 2013

VIII LAULU- JA TANTSUPIDU koos lastekaitsepäevaga

Täna oli väga soe ja suvine ilm ning Are Mõisapargis toimus suur KEVADPIDU. Juba kaheksa aastat on kooliaasta lõpetanud Are valla laulu- ja tantsupidu. Nii ka seekord. Lisaks tantsijatele ja lauljatele olid kohal ka inimesed, kes müüsid erinevaid tooteid, näitasid oma kollektsioone ja koduloomi. Lastele olid olemas batuudid, sai lasta teha näomaalinguid, sõita hobusega ja mängida mänge.
Kava oli mitu head tundi pikk ja kuulata vaadata palju. Oma valla taidlejad said näidata talve jooksul õpitut. Halinga vallast olid kohal traditsiooniliselt Tiina Saare juhendatud rahvatantsurühmad. Seekord pakkus silmailu ja kõrvale kena muusikat meeskoor Welmet Helvi Kruusa juhendamisel. Ja paljud rühmad esitasid kavasid, mis lähevad ettekandele pühapäevasel Võimalemispeol. Peo lõpuks mängis tantsuks Kalev.
Aitäh peo peakorraldajale Anne Niibole ja kõigile kollektiivide juhendajatele - Marje Tilk, Priit Aimla, Ulvi Talts, Aelika Kurgmann, Aire Aaspalu, Tiina Saar, Jakob Kaunissaare, Laine Kubu, Helvi Kruusa, Ülle Tiimus. Loodame, et traditsioon jätkub ja juba mõne aasta pärast saame tähistada kümnendat laulupidu.
Pilte üritusest saad näha siit (parool 8.pidu)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar