pühapäev, 16. august 2015

15. augustil ROHELISE JÕEMAA MÄNGUD

Spordi- ja noortejuht Pille Põrk käis kohal ja kajastas üritust järgnevalt .......
15. augustil toimusid Toris Rohelise Jõemaa V suvemängud. Osales 9 valda - Suure-Jaani, Tootsi, Tori, Vändra, Paikuse, Türi, Are, Surju ja Halinga.
Are vald saavutas üldkokkuvõttes väga tubli 4. koha. 
Meie väikest valda esindas 20 harrastussportlast - jahilaskjad Tiit Nairis, Toomas Luur, Tarmo Nairis
saavutasid 4. koha. Pendelteatejooksus esindasid Aret Siret Laanemets, Kristel Lusik, Ita Kuusik, Gethryn Tamp, Hevar Aas, Meinhard Pulk, Silver Teearu ja Egert Siigur - tubli
 5. koht.
Naiste sulgpallis võistlesid väga tugevate vastastega Siret Laanemets, Ita Kuusik ja Gethrin Tamp - väga tublid osalejad ja tähtsad ning vajalikud kohapunktid meie meeskonnale.
Petangues olid kuule viskamas Egert Siigur, Meinhard Pulk, Silver Teearu ja Tanja Kakko. Võistlus oli pikk ja pingeline, tublid punktid ja 7. koht.
Discolfis lennutasid taldrikuid Toivo Võsumets, Aelika Kurgmann, Andrus Tugedam, Tanja Kakko ja Pille Põrk. Läks hästi - 5. koht. 
Tori vallamaja aasal toimunud sõudmise teatevõistlusel olid meie valla au kaitsmas Ave Eisenschmidt, Ita Kuusik, Hevar Aas ja Silver Teearu. Võistlus oli väga põneva ülesehitusega - kõigepealt maismaal ergomeetril ja seejärel jõel süstaga sõudmine. Meie tublid noored saavutasid 3. koha!
Juhtkonna mitmevõistluses saavutasime 2. koha. Võistkonda kuulusid Toivo Võsumets, Andrus Tugedam ja Pille Põrk. Kokku koosnes võistlus kolmest alast - hoota kaugushüpe, mölki kurikate täpsusvise ja orienteerumine mööda Tori alevikku. 
Kergejõustikus olime esindatud kõigil aladel ja igas vanusegrupis olid vajalikud võistlejad olemas. Tänu sellele kogusime väga tublid tulemused ja punktid. Kergejõusikus jäime üldkokkuvõttes 3. kohale!!! Ave Eisenschmidt, Gethryn Tamp, Carmen Annusver, Siret Laanemets, Kristel Lusik, Ita Kuusik, Silver Teearu, Egert Siigur, Meinhard Pulk, Hevar Aas, Rait Aas, Aelika Kurgmann, Tanja Kakko, Pille Põrk, Enno Piirmets - SUURED TÄNUD!!!!
Erilist äramärkimist väärivad:
Kristel Lusik - 2. koht naiste 60 meetri jooksus ja 3. koht naiste kaugushüppes,
Ave Eisenschmidt - 3. koht neidude 500 m krossijooksus,
Siret Laanemets - 3. koht naiste 500 m krossijooksus,
Hevar Aas - 1. koht meeste kuulitõukes ja 2. koht meeste kaugushüppes, 3. koht meeste 500 m krossijooksus,
Rait Aas - 2. koht meeste kuulitõukes,
Aelika Kurgmann - 3. koht NV 500 m krossijooksus,
Tanja Kakko - 3. koht NV kaugushüppes.

Rohelise Jõemaa V suvemängud on selleks korraks läbi. Päikesepaiste, mõnus sportlik feeling, väga hea seltskond ja meeskonnatunne, palju optimismi ja rõõmu, torikate imehea korraldus ja väga head sportimistingimused jäävad meenutama seda lahedat päeva. Ja sahinad, et Ares ei tehta sporti.... Selle müüdi kummutab kasvõi see teadmine, et paar meie tublit noort neidu kiirustasid Rohelise Jõemaa mängudelt otse Rakvere Ööjooksule!
Järgmisel aastal jälle!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar